Cascina Ebreo – Segreto 2006

Cascina Ebreo – Segreto 2006

319 DKK

Glem alt hvad du troede du vidste om Barbera – Cascina Ebreo tager det til nye højder og ændrer dit syn på hvad der rent faktisk kan opnås med druen.

Ikke på lager

Varenummer: 15592 Kategorier: , , , , , , , , ,
000

Meget animalsk i næsen, men samtidig helt frisk og levende. Tatar og iberico skinke. Mørkt med sprittusch, læder, lakrids og solbær. Men stadigvæk med kølighed og elegance – klassisk udtryk fra marken Ravera i Novello.
I munden er væsken blød, levende og elegant og så er der en masser frisk kirsebærpræget syre til sidst og det har også en smule tannin der giver en flot afslutning. Viser på ingen måde det har 10 år på bagen.
De mørke bær går igen, sammen med det animalsk af iberico og blod, der er mynte, lakrids, peber, marcipan og som i Torbido!, trøfler!
Hands down det største og mest interessante barbera vi har smagt – viser at denne drue kan meget mere end hvad de fleste producenter opnår.
En virkelig spændende vin der på trods af den fremskredne alder stadig har liv. Ja den er helt sikkert udviklet og væsken er fløjlsblød, men det har masser af rensende syre og en tæt, tør afslutning.
Drik det langtidsbraseret ossobuco med masser af krydderurter og mos.